Niet de inspanning, wél het rendement

Communiceren met huurders. Keuringen laten uitvoeren. Verzekeringen afsluiten.  Facturen versturen. Meerjarenonderhoudsplannen opstellen. Spoedreparaties regelen. Nieuwe huurders zoeken en achtergrondchecks doen. Als vastgoedeigenaar komt er veel op u af. Wilt u wel het rendement, maar niet de inspanning? Kies dan voor professioneel assetmanagement door ZWB Assetmanagement.

Persoonlijk

U krijgt een vaste assetmanager als aanspreekpunt. Iemand met wie u snel en makkelijk schakelt en die uw vastgoedportefeuille door en door kent.

Zekerheid

Onze assetmanagers zorgen dat u voldoet aan alle wet- en regelgeving en informeren u pro-actief bij nieuwe ontwikkelingen op dit gebied.

Grip

Via een online portaal heeft u altijd inzicht in beheer van uw vastgoed(portefeuille). Ook kunt u sturen aan de hand van rapportages en dashboards.

Collega’s in vastgoed

ZWB heeft zelf ook een uitgebreide vastgoedportefeuille. We beheren uw pand of portefeuille zoals we ons eigen vastgoed beheren. Professioneel en met oog voor de relatie met uw huurders. Maar ook nuchter en efficiënt. Op basis van onze jarenlange ervaring en in-house expertise denken we ook graag met u mee over financiële, fiscale en juridische vastgoedvraagstukken in de breedste zin van het woord.

Ontwikkeling

Wilt u panden aankopen of verkopen? Of nieuwe grondposities ontwikkelen? Onze vastgoedexperts denken graag met u mee. Ook staan we open voor samenwerking en gezamenlijke investeringen.

Financiering & structurering

Zoekt u investeerders voor een vastgoedontwikkeling? Wilt u een deel van uw portefeuille opnieuw financieren? Of samen nadenken over een slimmere structurering? Laten we dan eens sparren!

Stel uw vraag of maak een afspraak

Wilt u meer weten over ZWB of de mogelijkheden voor uw situatie bespreken? We komen graag met u in contact.

Marnix Knulst