Zorgeloos kopen, verkopen of overdragen

Een bedrijf kopen, verkopen of overdragen binnen de familie. Dat is voor veel ondernemers een grote stap. Wilt u zeker weten dat u daarbij de juiste keuzes maakt? De ervaren overnameadviseurs van ZWB Bedrijfsadvies begeleiden u graag gedurende het volledige overnametraject.  Van boekenonderzoek (due diligence) tot de bedrijfswaardering (koop- of verkoopsom). En van de onderhandelingen tot het laten opstellen van contracten. Tijdens dat proces zijn we zowel uw strategisch sparringspartner als uitvoerend adviseur. Zo helpen we u om slim en daadkrachtig te kopen of te verkopen.

Persoonlijk

U heeft één vast aanspreekpunt voor het volledige overnametraject. Bij vragen kunt u rechtstreeks met uw contactpersoon schakelen. Zonder wachtrijen of keuzemenu’s.

Ondernemend

Als investeerders staan we zelf ook stevig met twee benen in de Zeeuwse klei. Dat merkt u aan onze ondernemende houding en pragmatische adviezen.

Deskundig

Met bedrijfskundige, financiële, fiscale en juridische kennis in huis zijn we een complete partner. Verder beschikken we over een groot netwerk aan aanvullende specialisten.

Vastgoedspecialisten

Vaak gaan overnametrajecten gepaard met vraagstukken over vastgoed. Met projectontwikkelaars en andere vastgoedspecialisten in eigen huis kunnen we u ook op dit vlak optimaal ondersteunen.

Waar kunnen we u nog meer mee helpen?

Stel uw vraag of maak een afspraak

Wilt u meer weten over ZWB of de mogelijkheden voor uw situatie bespreken? We komen graag met u in contact.

John van de Velde