Waardegericht transformeren

Een tweede leven geven aan een gebouw of gebied. Dat vraagt om verbeeldingskracht én nuchterheid. Het vermogen om buiten kaders te denken en tegelijkertijd functionaliteit en rendement niet uit het oog te verliezen. Daarom transformeert u met ZWB Projectontwikkeling. Samen ontwikkelen en realiseren we een plan dat waarde creëert. Voor u als eigenaar en voor de toekomstige gebruikers.

Daadkrachtig

Met eigen kapitaal kunnen we snel en zonder voorbehoud vastgoeddeals sluiten. U zit om tafel met vastgoedspecialisten die direct beslissingen kunnen nemen over uw transformatieproject.

Deskundig

We beschikken over een ingespeeld team van ontwikkelaars en andere vastgoedspecialisten. Hierdoor ontwikkelen we snel en realiseren we gunstige rendementen.

Hoogwaardig

Onze focus ligt op waardecreatie voor de lange termijn. We ontwikkelen hoogwaardige en toekomstbestendige woon-, werk- en leefomgevingen.

Verzekerd van maximaal commitment

ZWB Projectontwikkeling herontwikkelt zowel zelfstandig als samen met vastgoedeigenaren. We investeren dus altijd zelf (mee) in een ontwikkeling. Op die manier bent u verzekerd van maximaal commitment voor uw transformatieproject. Wilt u uw pand liever in de huidige staat verkopen? Dan gaan we ook graag het gesprek aan.

Nieuwbouw

Met een kavel of een grondpositie heeft u waarde in handen. Maar die waarde moet u nog wel zien te verzilveren. Hoe? Daar helpen wij u graag bij. Samen brengen we uw locatie tot ontwikkeling, waarbij we u ontzorgen van planvorming tot oplevering.

Financieren

Zoekt u mede-investeerders voor een nieuwbouw- of transformatieproject of wilt u uw kavel of grondpositie verkopen? We denken graag met u mee over verschillende financieringsmogelijkheden.

Stel uw vraag of maak een afspraak

Wilt u meer weten over ZWB of de mogelijkheden voor uw situatie bespreken? We komen graag met u in contact.

Huib Knulst